Er zijn verschillende manieren om door onze website te surfen. Daarvoor kan u gebruik maken van de knoppen die u boven, onder en rechts op elke pagina terugvindt. Wanneer u met uw muis over de eerste drie knoppen aan de bovenkant van elke pagina beweegt, kan u rechtstreeks naar een subpagina surfen.

Afhankelijk van het onderdeel dat u heeft gekozen, vindt u onder de standaard menu een submenu met met daarin de links naar de verschillende subpagina's. Klinkt dit allemaal wat ingewikkeld, dan vindt u hieronder de volledige structuur van onze website. Wanneer u klikt op een paginatitel krijgt u die pagina rechtstreeks te zien.

Voor vragen, opmerkingen en suggesties in verband met deze website kan u steeds terecht bij de .

Om een aantal documenten op deze website te kunnen bekijken heeft u de Acrobat Reader nodig. Die kan u gratis dowloaden vanaf deze website.

De inhoud van deze website is eigendom van Streekplatform Noord-Limburg en mag onder geen enkele vorm vermenigvuldigd worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Streekplatform Noord-Limburg.

Streekplatform Noord-Limburg is niet aansprakelijk voor fouten of onduidelijkheden op doorverwijzingen naar andere websites. Mocht u vragen hebben, kan u steeds met ons contact opnemen.

Copyright © 1998-2005 Platform Noord-Limburg

Laatste nieuws
Persberichten
Website in de kijker
Bezoek de website van Handbal Sporting Neerpelt.